Alu Color Alu Classic Alu Modern Alu Retro Alu Flex ST Breeze ST Flow ST Prime ST Wire ST Wire & ST Breeze
Levering
  • Altijd gratis bezorgd
  • Ontwerp en meet zelf
  • Op maat gemaakte relingen
€ 0
incl. btw & verzending
U heeft nog niets in uw winkelwagen gelegd!
Klik op de producten in het menu om ons aanbod te bekijken
Wij bieden:
  • Hoge kwaliteit
  • Hoge beschikbaarheid
  • Korte productietijd
  • Producten die op maat worden gemaakt
  • Gratis verzending

Elements

Op Maat Gemaakte Harmonie van Ontwerp, Veiligheid en Privacybescherming

Ontdek Elements, de optimale oplossing voor het creëren van een prachtig terras en balkon. Onze nieuwste innovatie combineert geavanceerd ontwerp met flexibele functionaliteit en aanpasbaarheid, ontworpen om naadloos te integreren met een glazen balustrade of zelfstandig te worden gebruikt om unieke buiten- en binnenomgevingen te creëren.

Ontwerp Ontmoet Functionaliteit

Met Elements krijg je het beste van twee werelden: esthetische schermwanden die ook dienen als effectieve windbescherming. Elements kan worden gebruikt als privacybescherming maar ook als aangename bescherming tegen wind. Onze decoratieve patronen – Druppels, Hexagon en Droog Zand – bieden stijlvolle opties voor elke unieke smaak. 

Veiligheid in Focus

Veiligheid staat centraal bij Elements. Elke paneel is gebouwd om zware omstandigheden te weerstaan, getest en goedgekeurd volgens corrosieklasse C5 om langdurige duurzaamheid en superieure bescherming te garanderen.

 

Creëer Jouw Privé Oase

Elements past perfect bij een verscheidenheid aan buitenomgevingen: van balkons tot opritten, van entrees tot balkons en spa- en zwembadgebieden. Elke schermwand is ontworpen om een ​​privé en op maat gemaakt gebied te bieden, met ontwerp in gedachten.


Veelzijdigheid en Persoonlijke Touch

Met een uitgebreid assortiment aan patronen, maten, materialen en kleuren zijn onze privacybeschermingen meer dan alleen een functionele toevoeging; ze zijn een verlengstuk van jouw persoonlijke stijl.

Beställ Alu Rund online - via dator, surfplatta eller mobil


Montageaccessoires inbegrepen bij levering

Alles wordt aangevuld met gebruiksvriendelijke montageaccessoires die de installatie vereenvoudigen, waardoor je gemakkelijk een omgeving kunt creëren die zowel veilig als uitnodigend is. Eenvoudig te monteren en alles wat je nodig hebt voor jouw montage is inbegrepen bij de levering.

Als je investeert in Elements, investeer je in een ontwerp dat niet alleen beschermt, maar ook jouw dagelijkse omgeving verrijkt, een ontwerp dat jouw unieke esthetiek en levensstijl weerspiegelt.

Technische informatie

Informatie technische details

CE gemarkeerde palen

De palen zijn getest met bevestiging boven en buiten op houten ondergronden en zijn bestand tegen een belasting van 0,5-1,0 kN/m.

Vierkant 50x50 mm

Vierkante palen en dwarsbalken in aluminium met afmetingen 50x50 mm.

Oppervlaktelaag 20 µm

Onze aluminium profielen zijn geanodiseerd. Het is hetzelfde principe dat wordt gebruikt op de mast van een zeilboot, die bestand is tegen weer en wind.

Kleur keuze

De palen zijn verkrijgbaar in de standaardkleuren naturel (aluminium), wit, zwart, grijs met structuur en zeven extra grijstinten.

Materiaaldikte 2,5 mm

Vierkant 50x50 mm

Vierkante palen en dwarsbalken in aluminium met afmetingen 50x50 mm.

Oppervlaktelaag 20 µm

Onze aluminium profielen zijn geanodiseerd. Het is hetzelfde principe dat wordt gebruikt op de mast van een zeilboot, die bestand is tegen weer en wind.

Houten latei

Geprofileerde latei in onbehandeld licht eiken of jatoba (hardhout met kenmerken en uitstraling vergelijkbaar met teak).

Hoeken

Op elke hoek van de reling draai je zelf de houten latei. Dit is om ervoor te zorgen dat de pasvorm nauwkeurig is. Zowel hout als aluminium kan goed worden gezaagd met een gewone verstekzaag. In gevallen waarin je kiest voor een aluminium latei en de hoek 90 graden is, hoef je niet te zagen.

8,76 mm gelaagd glas

Twee glasplaten van 4 millimeter met daartussen een plastic folie. Als het glas zou breken, zou het dankzij de plastic film nog steeds als één onderdeel in elkaar passen. Wordt geleverd met geslepen en gepolijste randen.

8,76 mm gehard gelaagd glas

Dezelfde constructie als ons standaard gelaagd glas, maar dan met twee geharde glasplaten. We raden dit glas aan voor omgevingen waar de reling kan worden blootgesteld aan herhaalde externe spanningen. Wordt geleverd met geslepen en gepolijste randen.

Glas selectie (kleur)

Bij het ontwerpen van je reling kies je ook het soort glas dat je wilt. Helder glas, grijs getint glas of opaalglas (matfolie tussen de ruiten die zorgt voor inkijkbescherming).

Klemmen in zink of roestvrij staal

U kiest tussen klemmen in Zink (die in dezelfde kleur als de reling worden gelakt) of klemmen in zuurbestendig RVS (AISI 316).

Vierkant of afgerond

Bij het ontwerp van je reling kies je zelf of je vierkante of afgeronde klembeugels wilt.

Kleur

De klemmen worden geleverd in dezelfde kleur als de rest van de reling.

Hoeken

De plaat wordt bevestigd met een aluminium hoek.

Symmetrische secties

Wanneer je je afmetingen invoert in onze configurator, voer dan altijd de randmaten in op de plaats waar je de leuning wilt hebben. Onze configurator doet vervolgens de nodige aanpassingen. Voor en je reling passen we vervolgens de sectiematen aan zodat elke sectie aan de betreffende zijde even lang is. Wij passen de leuning daarom aan je maat aan en niet andersom.

Instelbare relinghoogte

In de configurator kies je de hoogte van je reling, 800-1100 mm gerekend vanaf de vloer tot aan de bovenkant van de reling. 1100 mm is volgens de normen van de Woningstichting dat leuningen op plaatsen moeten komen met valrisico hoger dan 3 meter.

Millimeter aangepast

Wanneer je je afmetingen invoert, willen we dat je dit in millimeters doet. Wij maken je reling tot op de millimeter nauwkeurig, zodat deze precies aansluit op de plek waar je deze wilt plaatsen.

Aanpassing voor schuine daken

Je kunt ervoor kiezen om je reling aan te passen aan het eventuele begin of einde van het schuine dak. Vervolgens produceren we een glas met een afgesneden hoek volgens en je afmetingen.

Volledige sets

De levering van ons bevat alles wat je nodig hebt voor de montage. Naast palen, glas en dwarsbalken worden ook alle schroeven, boren en bits en eventueel speciaal gereedschap meegeleverd. Als je een schroevendraaier, moersleutel, liniaal en een waterpas hebt, heb je eigenlijk niets anders nodig.

Montagevideo's en instructies

De video's tonen verschillende momenten als ondersteuning tijdens je installatie. Onze montagetips en video's worden per bestelling aangepast. Het zijn dus geen algemene omschrijvingen, maar direct aangepast aan je specifieke bestelling.

Bevestiging bovenop

De voet wordt met 4 schroeven in de vloer verankerd.

Externe bijlage

De paal wordt verankerd met twee schroeven aan de zijkant, direct tegen het verankeringsvlak.

Selecteerbare bevestigingshoogtes

Kies je voor montage aan de buitenzijde, dan krijg je ook de mogelijkheid om zelf de montagehoogte te kiezen. Je kunt de paal 350 mm, 250 mm, 195 mm of 145 mm laten uitsteken. Indien mogelijk heeft een grotere maat de voorkeur. De bevestigingshoogte kan van invloed zijn op het aantal secties per zijde.

Schroef voor houtbevestiging

kies je voor bevestiging op een houten ondergrond, dan worden hiervoor schroeven meegeleverd. De schroef is gemaakt van gehard staal en, in buitenomgevingen, ook oppervlaktebehandeld met Corrseal - Corrosiviteitsklasse C4. De schroef is voorzien van een freesgroef langs de steel en één op de punt. Dit betekent een zeer laag inschroefmoment in hardere houten materialen en minimaliseert scheuren.

Schroef voor betonbevestiging

kies je voor bevestiging op een betonnen ondergrond, dan worden hiervoor schroeven meegeleverd. De schroef is gemaakt van gehard staal en, in buitenomgevingen, ook oppervlaktebehandeld met Corrseal - Corrosiviteitsklasse C4. Goedgekeurd voor basismateriaal gescheurd beton, ongescheurd beton en geperforeerde dekken. Ook geschikt voor massieve baksteen, holle baksteen, massieve mexitebaksteen en natuursteen.

Latei met of zonder wandbevestiging

Als de latei vanaf een muur begint, kun je ervoor kiezen om de latei ook aan de muur te bevestigen. Dit kan zorgen voor een iets stabielere constructie.

Aluminium details

Palen of andere details in aluminium vragen om spaarzaam onderhoud. Mochten er toch vlekken ontstaan, dan volstaan meestal een mild reinigingsmiddel, water en een zachte doek. Gebruik geen producten met schurende eigenschappen, zuren of alkalische middelen.

Houten latei

Als de reling buiten moet worden geplaatst, raden we aan om de reling schoon te maken en vervolgens te schuren met fijn schuurpapier. Behandel de latei afhankelijk van de heersende omstandigheden met een impregneermiddel zoals houtolie of vergelijkbaar.

Glas

Reinig de glasoppervlakken met raam- en spiegelreiniger samen met een zachte doek. Voor moeilijkere vlekken kan ontsmettingsalcohol worden gebruikt. Daarna weer schoonmaken met ruiten- en spiegelreiniger. Gebruik geen middelen met een schurende werking op glas.

A+-classificatie

Een balustrade met A+-classificatie is geschikt voor een maximale valhoogte van 13 meter. Onze balustrades met A+-classificatie zijn ten minste bestand tegen een lijnbelasting van 1kN/m en wanneer de balustrade is voorzien van glas, is dit veiligheidsglas van de hoogste klasse 1(B)1 dat in geval van breuk, letsel voorkomt.

A-classificatie

Een balustrade met A-classificatie is geschikt voor een maximale valhoogte van 13 meter. Onze balustrades met A-classificatie zijn ten minste bestand tegen een lijnbelasting van 0,6 kN/m en wanneer de balustrade is voorzien van glas, is dit veiligheidsglas van de hoogste klasse 1(B)1 dat in geval van breuk, letsel voorkomt.

B-classificatie

Balustrades met B-classificatie zijn geschikt voor een maximale valhoogte van 1 meter. Onze balustrades met B-classificatie zijn ten minste bestand tegen een lijnbelasting 0,6 kN/m en wanneer de balustrade is voorzien van glas, is dit veiligheidsglas van de hoogste klasse 1(B)1 dat in geval van breuk, letsel voorkomt.

C-classificatie

Balustrades met C-classificatie zijn geschikt voor gebruik op de begane grond. Wanneer de reling is voorzien van glas, is dit veiligheidsglas dat in geval van breuk, letsel voorkomt.

Willekeurig RAL

De plaat wordt altijd gelakt geleverd en u als klant kunt vrij kiezen uit alle RAL-kleuren.

Patroon

Er zijn drie selecteerbare patronen Druppels Droog vuil Zeshoek

Materiaaldikte: 3 mm

Sluiten

Kies land van levering

De prijzen voor de artikelen in uw winkelwagen worden gewijzigd wanneer u van land wisselt.

Levering: